fredag 9 april 2010

nämen jaha.

jag har undrat lite varför mina inlägg får jättekonstiga tidsstämplar. undrat men inte gjort något åt det. så kollade jag nu, och bloggen har visst varit inställd på stilla havet-tid. det var ju trevligt, tänk om man vore där.

2 kommentarer:

  1. Stilla havet är bra, minns att jag simmat i det. Dykte ner och hämtade ringar på botten. De hade en trampolin också. Jag gjorde bomben. På vintern tar de bort allt vatten så att inte stränderna förstörs av isen.

    Man vill inte förstöra stränderna. De är med på unesco världsslarv. Det får man inte slarva med. Unslarv that shit sade vi till varandra innnan vi highfivade våra sandiga händer och tightade till våra bandanas.

    Minns det som igår.

    SvaraRadera
  2. på nätterna kommer grodorna fram. de är stora som hundar och har döskallar på ryggen. det är för att de är giftiga och mamma sa åt oss att akta oss för giftet för annars får vi aldrig fira jul allesammans igen.

    uppe i djungeln måste man ha vattenpistol, för ibland blir man törstig. då går det ju inte att ha en vanlig pistol för då skjuter man ju huvudet av sig.

    det var det som hände med terje, terrorterje. han blev törstig och nu finns han inte mer. han var den bästa av oss alla. r.i.p. terje.

    SvaraRadera