måndag 14 februari 2011

mitt bästa just nu.

det är en grej jag har gått och hållt på rätt länge, sen i höstas faktiskt. det är nämligen så att jag och martin har skaffat oss en liten sommarstuga på öland. eller skaffat och skaffat, han fick den av sina föräldrar. den är i ganska uruselt skick, allting är mintgrön, inside and out. utomhus, inomhus, väggar, tak, garderober, kök. allt. och i sommar ska vi renovera! igår lyckades vi äntligen bestämma oss för två tapeter. den är som sagt yttepytteliten, det är utedass och allting. och den har ett litet, litet kök och ett litet, litet sovrum. men vardagsrummet är rätt stort! och där ska vi ha den här tapeten på ena väggen, och ljusmålat på resten.



































sen ska ju köket målas om, det är grönt nu och vi ska behålla det så (bara en fräschare färg) och sen ska vi tapetsera en liten del av det. då har vi bestämt oss för den här.



































den första är cole & son mediterranea och den andra är marimekko kippis. kommer bli fint det. ska ta massor av bilder hela tiden och visa. det roligaste är nog förebilderna, det ser verkligen helt sinnessjukt ut. som tur är har vi föräldrar med slipmaskiner och som kan tapetsera, amen för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar